
15 Eylül 2025 Pazartesi günü Bursa Uludağ TTO olarak bizimde paydaşı olduğumuz B-CUBE Akıllı Şehircilik ve İnovasyon Merkezi'nde katılım sağlayarak, Bursa Demo Day’25 programı başvurularını değerlendirdik.
Paydaş kurumlarımızdan temsilcilerin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıya, Bursa Uludağ TTO’dan Dijital Pazarlama Uzmanı Ceyda Hayta da katılım sağladı.
Toplantıda girişimci adaylarımızın projeleri titizlikle incelenirken, programın daha etkin ve verimli ilerlemesi için görüş ve öneriler paylaşıldı.
Bu süreçte desteklerini esirgemeyen Bursa Büyükşehir Belediye’sine, Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı’na ve tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.
Girişimcilerimizi yatırımcılar ve mentorlarla buluşturacak olan Bursa Demo Day’25 için hazırlıklarımız tüm heyecanıyla sürüyor!